O Nama

Arhitektonski biro “FOX” osnovao je arhitekta Miodrag Spasić juna 1992. godine u Nišu, sa ciljem da se oformi tim mladih ambicionih inženjera i stručnjaka koji bi unapredili i doprineli stvaranju novih tendencija u arhitekturi na području Srbije. Svojim zrelim stavovima, angažovanošću i inventivnošću ova firma već duže vreme je prepoznatljiva na području Niša i Srbije.

Pored arhitektonskog projektovanja, projektni biro “FOX” se bavi izradom planske dokumentacije, dizajnom enterijera, konsaltingom i tehničkim prijemom objekata.

Arhitektonski biro “FOX” poseduje licence za izradu projektne dokumentacije svih tipologija i veličina objekata, enterijera, spoljnog uređenja prostora, mašinskih, elektroinstalacija, kao i magistralne vodove vodovodne, kanalizacione mreže i toplovoda (licence su izdate od inžinjerske komore Srbije). Bavimo se pripremom i izradom kompletne projektne i projektno-izvođačke dokumentacije, od prikupljanja prethodnih podataka za gradnju, preko projektovanja i nadzora nad izgradnjom objekta.
Takođe, vršimo tehničku kontrolu projektne dokumentacije za sve vrste objekata. Delatnost se odnosi na stambene, poslovne, industrijske i druge vrste objekata, kao i tehničke prijeme svih vrsta objekata.
Novina u radu našeg biroa je izrada Elaborata energetske efikasnosti zgrada.

Od svog nastanka ova projektantska kuća je stekla veliki broj poslovnih partnera i posluje sa širokim krugom investitora. Sarađujemo sa mnogobrojnim stručnim licima i firmama iz oblasti građevinarstva i drugih delatnosti u Srbiji.

Projekti i realizacije nastale u prethodnom periodu, proizvod su duboke analize i proučavanja svih faktora koji su vezani za proces nastanka jednog objekta.

Mi oblicima pričamo priču...